16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (2023)

Hvor ofte har du kjøpt et helt nytt spill til full pris bare for å bli alvorlig skuffet? Selv når du støtter pålitelige AAA-utviklere, er det ikke uvanlig å bli brent av det som føles som en kontanter eller et upolert spill. Det er en god grunn til å begynne å gå over til gratis flerspillerspill, så stigmatiserte de kan bli.

Det du finner i denne listen over de beste gratis flerspillerspillene er at "gratis" ikke er et ord å være på vakt mot. Det angir ikke billige, uferdige eller fulle av mikrotransaksjoner, men vi kan garantere at alle disse spillene er verdt å spille på.PC,PS4,PS5,Xbox One,, ogBytte om.

De beste gratis flerspillerspillene

Hoppe til:

16. World of Tanks

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (1)

Utvikler:Anton Sitnikov
Forlegger:Wargaming
Plattform(er):PC, PS4, Switch, Xbox One, iOS, Android

Krigføring av noe slag er definitivt ikke et nytt konsept for flerspillerinnstillingen, men når det kommer til gratis flerspillerspill, er World of Tanks en av få som skiller seg ut.

World of Tanks ble opprinnelig utgitt tilbake i 2010, og fortsetter å gå sterkt med en betydelig spillerbase og kontinuerlige oppdateringer av spill og innhold. Det er en grunn til at det har vart så lenge, og de hektiske, tankbaserte brannkampene på tvers av overraskende detaljerte miljøer taler for seg selv. Enten du kan en ting eller to om stridsvogner eller bare liker å sprenge ting, er World of Tanks et trygt bud for å tilfredsstille kløen i flere spillere.

15. Brawlhalla

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (2)

Utvikler:Blue Mammoth Games
Forlegger:Ubisoft

Plattform(er):PC, PS4, Switch, Xbox One, iOS, Android

Tenk deg, om du vil, en versjon av Super Smash Bros. som bytter ut Nintendos største karakterer med historiske soldater og dummer spillingen litt. Det er Brawlhalla. Men det er heller ikke en kritikk av spillet, siden begge aspektene er enorme salgsargumenter for spillere som ønsker å nyte en kaotisk konkurransekamp med venner eller motstandere rundt om i verden.

Velg din unike legende fra en massiv liste med opplåsbare jagerfly hentet fra ulike historiske perioder, mytologier og til og med noen få videospill, filmer og TV-serier, og ta til 2D-arenaen i 8-spillers hektisk kamp. Brawlhalla er en visuell godbit med mye å tilby til tross for at det absolutt ikke krever penger for å nyte hele opplevelsen.

14. Skjebne 2

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (3)

Utvikler:Bungie
Forlegger:Bungie

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Xbox Series X & S, Xbox One

Frem som en Guardian, de siste beskytterne av et samfunn som smuldrer opp under vekten av dets dødeligste skurker. ISkjebne 2, bli med andre Guardians på et oppdrag gjennom solsystemet for å slå djevlene som holder menneskeheten nede eller gå tå-til-tå i arenabaserte konkurrerende flerspillerkamper for å bevise at du er den beste som finnes.

Variasjon er nøkkelen til et langvarig flerspillerspill, og Destiny 2 tar sikte på å gi spillere massevis gjennom flere karakterklasser med unike ferdigheter, et mangfold av skurker og en galakses verdi av skytevåpen. Destiny 2 er en polert AAA-opplevelse som føles som en fullprisutgivelse, men du kan spille gjennom kjerneopplevelsen uten å bruke en krone. DLC, på den annen side, kommer til å koste deg.

13. Fall Guys: Ultimate Knockout

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (4)

Utvikler:Mediatonisk
Forlegger:Episke spill

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Switch, Xbox Series X & S, Xbox One>

Gå inn på en av de mest kaotiske battle royale-arenaene du noen gang vil kjenne. Fall Guys gjør de hektiske ildkampene til Fortnite til skamme med en konkurranse i game-show-stil der opptil 60 spillere kjemper om å være den siste som står.

Naviger i hinderløyper, skyv motstanderne ut av hyller og unngå en rekke farer på tvers av flere spillmoduser. Hver runde blir spillere eliminert til en spiller eller ett lag gjenstår, og til vinneren går byttet og skryteretten. Fall Guys er typen spill som forblir morsomme hver gang du starter det opp. Selv om du fortsetter å spille de samme modusene, er det aldri et kjedelig øyeblikk.

12. MultiVersus

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (5)

Utvikler:Spillerens første spill
Forlegger:Warner Bros. Interactive Entertainment

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Xbox Series X & S, Xbox One

MultiVersus er det som ville skje hvis du tok Brawlhalla og la til Warner Bros-lisenser samtidig som du økte budsjettet. Hvis du noen gang har ønsket å se Steven Universe ta på Bugs Bunny eller Wonder Woman bringe det til Arya Stark, er MultiVersus i utgangspunktet Death Battle som kommer til live.

MultiVersus har et glatt plattform-fighter-spill med fokus på lagspill, og har vært en stor suksess for WB siden den ble lansert – og det er først virkelig i gang. Smash Bros x Fortnite er akkurat så morsomt som det høres ut, og med massevis av nye jagerfly i pipelinen og en prislapp på absolutt null med at du til og med kan prøve ut noen karakterer gratis, er MultiVersus verdt å kvadre opp til.

11. Roblox

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (6)

Utvikler:Roblox Corporation
Forlegger:Roblox Corporation

Plattform(er):PC, Xbox One, iOS, Android

Noen av de beste gratis flerspillerspillene er de som ikke er så definert som for eksempel en tredjepersons battle royale eller en 2D-kamp. Roblox er hva spilleren vil ha det til, takket være de intuitive brukeropprettingsverktøyene. Det er praktisk talt ingen grense, bortsett fra kreativiteten din.

Du kan sprette fra en skummel skrekktittel til et overraskende dypt førstepersonsskytespill. Noen brukere har til og med etterlignet betalte opplevelser som PUBG: PlayerUnknown's Battlegrounds. Selv om Roblox kan bli stigmatisert som et "barnespill", er det mye som spillere i alle aldre virkelig kan synke litt tid inn i.

10. Paladins

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (7)

Utvikler:Evil Mojo-spill
Forlegger:Hi_Rez Studios

Plattform(er):PC, PS4, Switch, Xbox One

Å beskrive mange gratis flerspillerspill kan ofte starte med uttrykket "Hva om ..." For eksempel, "Hva om Overwatch var et gratis-å-spille spill?" Svaret er Paladins. Det er selvfølgelig en forenkling av Evil Mojo Games’ helteskytespill, men sammenligningene kan absolutt gjøres enkelt.

Som det er typisk med helteskytespill, starter spillerne med å velge helten sin. I dette spillet er det en mester med et unikt ferdighetssett. Deretter blir de med i en av fire spillmoduser, inkludert Siege, Onslaught, Team Deathmatch og Ranking. Der Paladins virkelig skiller seg fra andre helteskytespill er med et kortsystem som øker Champion-statistikken og gir mulighet for tilpassbar spilling.

9. Eksilveien

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (8)

Utvikler:Slipeutstyr-spill
Forlegger:Slipeutstyr-spill

Plattform(er):PC, PS4, Xbox One

Path of Exile sender spillere til det mørke landet Wraeclast som en eksil forvist for sine synder. Dette gratis-å-spille hack-and-slash-rollespillet gir rikelig med tilpasning når spillere velger en karakterklasse og, gjennom hele reisen, velger fra en rekke ferdigheter for å lage ødeleggende kombinasjoner.

Så underholdende og engasjerende som kampen er, er det egentlig karaktertilpasningen og mange av spillets unike systemer som driver opplevelsen. I løpet av sine mange oppdateringer har Path of Exile utviklet seg til et utfordrende og oppslukende spill som belønner de som kan bruke tid på det.

8. PUBG: Battlegrounds

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (9)

Utvikler:Krafton, Inc
Forlegger:Krafton, Inc

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Xbox Series X & S, Xbox One, iOS, Android

PUBG er så klassisk som du kan bli med den moderne inkarnasjonen av Battle Royale-spill. Opptil 100 spillere faller fra himmelen og suser rundt på jakt etter bedre utstyr. Et stort kart og rikelig med åpent land fremmer langdistansekamp, ​​noe som er gode nyheter for dyktige snikskyttere. Å bli fanget i det fri er et garantert tap.

Å overleve en kamp krever list og dyktighet – eller et virkelig godt gjemmested. PUBG beholder en litt mer realistisk estetikk enn de fleste andre Battle Royale-spill, med nyanser av brunfarge og grønt som din beste sjanse for å holde deg kamuflert.

7. Vurdere

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (10)

Utvikler:Riot Games
Forlegger:Riot Games

Plattform(er):PC

Hvordan slår du et annet studio i en sjanger som de til slutt redefinerte? Å gå gratis å spille skader absolutt ikke. Men helteskytespillet var ikke det eneste spillet Riot så da han utviklet Valorant, og berøringene til Counter-Strike er ganske tydelige. Først og fremst, lykke til med å prøve å lande et rent skudd mens du er på farten, som har vært et velkjent element i Valves skytespill.

I Valorant hopper spillere inn i kamper som en av 19 agenter og drar til byen på hverandre i syv forskjellige spilltyper. Det hele er ganske standard, men variasjonen av agenter og moduser, som Snowball Fight og Replikering, bidrar til å gjøre opplevelsen frisk i et hav av gratis førstepersonsskytespill.

6. Rocket League

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (11)

Utvikler:Psyonix
Forlegger:Psyonix

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Switch, Xbox Series X & S, Xbox One

Elsker du fotball, men synes det går litt for sakte? Vel, hva om du kastet noen minirakettbiler på banen og økte størrelsen på ballen? Vi lover at det gir et mye raskere spill med en forsterket underholdningsfaktor.

Rocket League setter spillere bak rattet i en rakettdrevet bil i en hektisk kamp om kontrollen over ballen. Bakkespillet er bare halve fokuset ettersom de beste spillerne lærer å manipulere bilen sin midt i luften for å score imponerende mål og ta seieren hjem. Rocket League er et ganske enkelt konsept med overraskende komplekse kontroller og mange tilpasningsmuligheter.

5. Counter-Strike: Global offensiv

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (12)

Utvikler:Ventil
Forlegger:Ventil

Plattform(er):PC

Noen spill er så klassiske og velkjente at de ikke trenger mye å si om dem. Counter-Strike: Global Offensive er en slik tittel, etter å ha blitt utgitt i 2012 og fortsatt i god stand i dag. Counter-Strike-serien startet i 2000 som en mod for Half-Life, men den siste, langvarige iterasjonen er en frittstående opplevelse kjent for sin konkurrerende krets.

Selv om aspekter ved Global Offensive har endret seg over tid, har spillets mekanikk forblitt stort sett den samme. Det er helt sant når de sier: "Hvis det ikke er i stykker, ikke fiks det." Det ser ikke ut til å være noen ende i sikte for Valves populære skytespill.

4. Warframe

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (13)

Utvikler:Digitale ekstremer
Forlegger:Digitale ekstremer

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Switch, Xbox Series X & S, Xbox One

Hvis det er lang levetid du leter etter i ditt gratis flerspillerspill, kan det være lurt å vurdere Warframe. Selv om de 13 utvidelsene alle har forskjellige kostnader, bygger de på den originale gratisopplevelsen med rikelig innhold, for eksempel nye våpen, nye steder å hoppe inn i og nye historieelementer.

Selvfølgelig er vi her for gratis spill, og som en gratis tittel leverer Warframe en mengde innhold for spillere å dykke ned i med venner, familie eller fremmede. Ta kontroll over en eldgammel kriger og kjempe mot fiender til fots eller i verdensdypet. Tilpass krigeren din og forbered deg på en episk kamp på tvers av Origin System.

3. Dota 2

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (14)

Utvikler:Valve Corporation
Forlegger:Valve Corporation

Plattform(er):PC

Opprinnelig bygget fra Warcraft III: Reign of Chaos, ble Defense of the Ancients så mye mer enn en enkel mod. DotA-fellesskapet vokste raskt, med copycats og kloner som dukket opp i kjølvannet av The Frozen Thrones lansering. Til syvende og sist kom Dota 2 til som en tilpasning av originalens mod.

Dominer slagmarken som en av spillets 123 helter, som alle har sine egne styrker og svakheter. Kan du ødelegge motstanderens Ancient før de kommer til din? Det handler om strategi på slagmarken og å vite hvordan man bruker hver enkelt helts evner til å kontrollere kartet. Alt som trengs er en glippe og en dårlig beslutning om å snu krigen i Dota 2.

2. Apex Legends

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (15)

Utvikler:Respawn underholdning
Forlegger:Elektronisk kunst

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Switch, Xbox Series X & S, Xbox One, iOS, Android

Apex Legendsblander sjangrene helteskytespill og Battle Royale sømløst sammen i en opplevelse du raskt vil glemme at du ikke betalte for. For å være blant de beste gratis multiplayer-spillene, må du tilby noe unikt, og Apex gjør akkurat det med en full liste over arrangementer, hyppig skiftende sesonger og gameplay som er like deler av Overwatch og Fortnite.

Spillere hopper inn i kamper som en av 22 karakterer, alle basert i samme verden som Respawn Entertainments elskede Titanfall-serie. Fra det øyeblikket du hopper fra sikkerheten til flyet til den siste kulen som ble avfyrt, er Apex en rik og minneverdig opplevelse som har blitt aped av mange gratis flerspillerspill gjennom årene.

1. Fortnite

16 beste gratis flerspillerspill å spille med venner (16)

Utvikler:Episke spill
Forlegger:Episke spill

Plattform(er):PC, PS5, PS4, Switch, Xbox Series X & S, Xbox One, iOS, Android

Gli grasiøst ned på en øy som huserGoku,John Wick, Venom, Thanos og en hel rekke lisensierte karakterer i Battle Royale-spillet som bare fortsetter å gi. Noen vil kanskje kritisereFortniteog føler at det er for ungt etter deres smak, men å dominere en hel kamp krever dyktighet og forståelse for alle spillets mekanikk.

Fortnite var en gang et enkelt spill for å finne de beste våpnene og vite hvordan man bygger raskt. Men nå er ting over alt, og hvis du ikke har blitt med i en kamp siden den ble lansert i 2017, vil du bli behandlet med et helt nytt spill fullt av mekanikk som absolutt endrer hvordan hver kamp utspiller seg. Det får oss egentlig bare til å stille spørsmål ved hva som er neste gang for gratis-å-spille-verdenen til Fortnite.

LES NESTE: 15 beste co-op skytespill å spille med venner

Noe av dekningen du finner på Cultured Vultures inneholder tilknyttede lenker, som gir oss små provisjoner basert på kjøp gjort ved å besøke nettstedet vårt. Vi dekkerspillnyheter,filmanmeldelser,brytingog mye mer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 10/31/2023

Views: 6430

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.