22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (2023)

Høydepunkter

  • Viktige takeaways:
  • Spill gir en måte å bekjempe ensomhet og få kontakt med andre under selvisolasjon.
  • Steam tilbyr et bredt utvalg av spill som passer for forskjellige spillestiler og vennegrupper.
  • Samarbeidsspill som Rain World, Bread & Fred og Gang Beasts gir morsomme og utfordrende opplevelser som venner kan glede seg over eksternt.

I tider med selvisolasjon gjør gode spill virkelig en forskjell i rutinen. Siden de fleste ikke er i stand til å møte venner eller familiemedlemmer personlig, er det å ha den ekstra måten å tilbringe tid med dem på en måte å føle seg mindre ensom og atskilt på.

Heldigvis er det tonnevis av spill tilgjengelig påDampalene som er flott å komme inn i akkurat nå. Fra konkurrerende flerspillerskytespill til avslappende overlevelses- og sandkassespill, alle vil uten tvil finne noe som passer deres spillestil og smaken til vennegruppen deres.

I SLEKT:10 spill å spille hvis du elsker Final Fantasy 7 Remake på PS4

23 Regnverden

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (1)

De som leter etter en samarbeidsutfordring bør definitivt sjekke ut Rain World. Dette harde plattformspillet ser spillere som tar kontroll over en Slugcat mens de prøver å ta seg gjennom en dystopisk og industriell verden, og unngår farlige rovdyr og det druknende regnet ovenfor. Med så mange farer rundt hvert hjørne, kan det være en oppgave å overleve Rain World. Å ta med en venn via Remote Play kan være en fin måte å samle seg på de snikende skapningene som prøver å lage et måltid av Slugcats. Med en underliggende historie og vært flere Slugcats å låse opp med Downpour DLC, kan Rain World være et flott samarbeidseventyr for venner.

22 Brød & Fred

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (2)

Bread & Fred er et søtt og fargerikt fysikkbasert klatre- og plattformspill som virkelig vil teste vennskapene dine. Denne samarbeidskampen kan spilles alene eller med en venn ved å bruke Remote Play. Under en coop-økt vil hver spiller kontrollere en av de bedårende navngitte pingvinene, som er bundet sammen til hverandre via et tau. Det er opp til spillerne å jobbe sammen, svinge og få fart for å skalere vanskelige hopp og plattformer på vei opp et stort fjell. Det er minispill å spille, en historie å avdekke, og til og med kostymer å låse opp. Bread & Fred er massevis av moro for to spillere og vil utfordre deres ferdigheter og samarbeid.

21 Gjengedyr

20 22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (3)

Gang Beasts byr på noe tilfeldig sprø spilling, som lar spillerne hoppe inn i en vill og morsom boltre som ser dem rykke og dytte på hverandre for å regjere suverent som den siste som står over en rekke nivåer. De som har spilt Human Fall Flat vil bli kjent med Gang Beasts vaklende og uforsonlige fysikk. Spillere vil noen ganger slite bare med å holde seg på beina, spesielt når rivalene trekker i de geléaktige formene deres og prøver å slå dem med gjenstander.

Det er et lite puslespill på noen nivåer, og spillere kan til og med samarbeide på visse områder. Det er mange interessante ting å se og gjøre i Gang Beasts, noe som gjør det til et flott spill å nyte eksternt.

19 Kopphode

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (4)

Cuphead er enkelt et av de mest engasjerende, utfordrende og kunstneriske sidescrollende spillene det siste tiåret, og er flott for de som leter etter noe unikt og visuelt tiltalende å spille eksternt. Spillere vil hoppe inn i et fargerikt håndtegnet eventyr med Cuphead og Mugman mens de floker seg sammen med en rekke smertefullt vanskelige sjefer. De som liker hardt som negler siderullende plattformspill eller den nostalgiske følelsen av eldre tegneserier vil virkelig grave hva Cuphead tilbyr.

Takket være sin drop-in-stil med flerspiller, er Cuphead et flott eventyr som er lett å bli med på som spillere fritt kan hoppe inn og ut av uten å bekymre seg.

18 Wizard of Legend

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (5)

Det er mange flotte AAA-titler på Steam for de som ønsker å delta i høyoktan fjernspill, men spillere bør ikke være redde for å prøve noen av Indie-tilbudene som er tilgjengelige på Steam. Det er ganske mange Indie-spill som gir like mye, om ikke mer, moro enn et tradisjonelt høybudsjettspill.

Ta for eksempel Wizard of Legend. Dette top-down rogue-lignende fangehull-krypende eventyret er fylt til randen med trolldomskombinasjoner og opplåsbare gjenstander som får hvert løp til å føles annerledes enn det forrige. Det er massevis av moro og kan nytes i mikrodoser takket være den hektiske naturen til hvert forsøk. Å ta med en venn gjør opplevelsen så mye bedre.

17 Overstekt 2

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (6)

De som klør etter noe litt annerledes, kan være lurt å vurdere å kjøpe Overcooked 2. Dette er et morsomt og morsomt samarbeids-matlagingsspill som er en rett og slett fantastisk å spille lokalt eller eksternt med familie og venner. Den forenklede, men vanskelige å mestre spillingen er perfekt for fjernstrømming, og enkeltskjermstilen ovenfra og ned gjør det mye enklere for spillere å spore hva som skjer eksternt.

Overcooked 2 blir hektisk ganske raskt, med spillere som må jobbe sammen for å tilberede noen ganske vanskelige retter. Det er et samarbeidsspill som bare kan overleves ved solid samarbeidsspill.

16 Earth Defense Force 5

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (7)

Earth Defense Force-spillene blir ofte oversett takket være deres cheesy dialog og mindre enn fryktinngytende grafikk, men mange spillere skjønner ikke hvor morsomme disse titlene er å spille. Spillet er suverent, med oppdrag, monstre, mekanismer og våpenkrigføring mot et bredt spekter av romvesener og mutante insekter.

Earth Defense Force 5 kan være mye moro å spille solo, men det er en absolutt blast med flere spillere. De som ennå ikke har prøvd dette unike merket av samarbeidende tredjepersons A.I.-angrepskamp bør definitivt prøve det.

15 Flåte

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (8)

Hva trenger man å ta med til en øde øy? Svaret kan enkelt utforskes iFlåte, et spill som har skutt i suksess gjennom morsomt samarbeidsspill. Spillet setter spilleren og vennene deres på havet, strandet på en flåte som de kan bygge og oppgradere gjennom scavengedmaterialer som brukes til håndverk.

Det er tonnevis av overlevelses- og utforskningsspill å nyte, sammen medfarlige haier og andre dyrsom vil jakte på spilleren og true deres fredelige dag i tropisk paradis. Selv om spillet bare er i Early Access, har det allerede et mylder av positive anmeldelser.

14 Fasmofobi

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (9)

De som søker etter en mer skremmende samarbeidsopplevelse blant venner, vil bli forelsket i det mørke, psykologiske skrekkmiljøet tilFasmofobi. Spillet er ment for fire spillere som i et lag må vandre rundt i et hus og samle bevis på paranormal aktivitet,ved hjelp av forskjellige gjenstander som krusifiks.

I SLEKT:10 spill å spille hvis du elsker Phasmophobia

Spøkelsesjakt er en populær aktivitet i det virkelige liv, men med reisebegrensninger kan det være vanskelig å faktisk gjøre det.Fasmofobier en drøm som går i oppfyllelse for alle som virkelig er lidenskapelig opptatt av det paranormale i det virkelige liv, og selv i Early Access har det feid de fleste spillere fra seg.

1. 3 Hav av tyver

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (10)

Lengst var det et reelt markedsgap for en troverdig ogmorsomt piratspill, menSea of ​​Thieveskom inn for å fikse det. Denne umåtelig populære tittelen har dominert Steams hitlister siden den var tilgjengelig i Early Access, noe som viser hvor godt den er designet.

Spillet har massevis av funksjoner fra å styre et fartøy for å bekjempe til sjøs til til og med å utforske forskjellige øyer og samle bytte som medlem av et piratmannskap. Spillet har kommet utrolig langt, både visuelt og gameplaymessig, og vil ikke etterlate noen fans av piratlivet kaldt.

12 Rust

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (11)

Spillere som leter etter noe eksepsjonelt utfordrende, hensynsløst og vanskelig bør rette blikket påRust, et spill som har eksistert en stund, men som har sett en plutselig økning i popularitet den siste tiden.

Rusteralt om overlevelseog velge riktig server. I starten har spilleren ikke annet enn sin egen nakne kropp for å overleve den farlige villmarken og andre spilleres onde måter, så enten alene eller med hjelp av lagkamerater må de samle ressurser, bygge sterke fort og raidere motstanderne for å komme ut på toppen.

11 Blant oss

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (12)

Et av de mest, om ikke det mest populære Steam-spillet i 2020,Blant osser en klassisk suksesshistorie som fant sted år etter spillets første utgivelse. Takket være massevis av positiv reklame fra streamere,Blant ossraket inn i alles favorittspill på grunn av hvor lett programvare det er og hvordan nesten hvem som helst kunne delta og fortsatt trives i spillet.

I SLEKT:Blant oss: 10 funksjoner vi gjerne vil se

Blant osser et spill om tillit og svik. Ombord i hjemmet ditt i verdensrommet er det flere besetningsmedlemmer kledd i forskjellige farger. Alle har en jobb å fullføre, menen bedragerer ute etter å få alle andre og forråde dem. Hvem kan det være? For hver runde blir det tatt en avstemning for å se hvem som ikke fortjener tilliten til mannskapet.

10 LØNNINGSDAG 2

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (13)

For en co-op shooter-opplevelse er et av de beste spillene å snappe akkurat nåLØNNINGSDAG 2, på grunn av den rimelige prislappen. Spillet gir akkurat den rette mengden moro og kaos, ettersom spillere kan tre inn i skoene til kriminelle som kan påta seg ulike ran av banker og butikker.

Den kule delen med dette skytespillet er også det faktum at spillere kan slå seg sammen med vennene sine. En gruppe på opptil fire spillere som spiller sammen er ideell for en morsom opplevelse, og det er tonnevis av karaktertilpasning tilgjengelig også.

9 Død i dagslys

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (14)

Det er ikke så mange skrekkspill som er morsomme å spille med venner, menDød i dagslysinnoverer med sitt unike konsept med monstre og overlevende. Selv om spillet kan bli ganske mekanisk og teknisk utfordrende, er det definitivt plass til uformelle spillere også.

I SLEKT:

I hovedsak setter hver runde overlevende mot et enkelt monster i en asymmetrisk konkurrerende overlevelsesrunde. Mens monsteret har fordelen avkraftige fordeler, spillere har fordelen av tall og sine egne unike fordeler. De fleste monstrene er også referanser til populære filmer, noe som gjør spillet enda morsommere.

8 Krigsramme

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (15)

Fans av sci-fi skytespill bør ikke gå glipp avKrigsramme, som for øyeblikket er et av de mest suksessrike spillene der ute. Den store delen med det? Det er gratis å spille, og det tilbyr en ganske solid flerspilleropplevelse i en godt designet futuristisk verden.

Spillere designer i utgangspunktet sin egen karakter, enKrigsramme, basert på tretti eksisterende modeller med unike evner. Ikke bare det, spillet tilbyr et virkelig godt utvalg avforskjellige våpen. Spillere kan gruppere seg med tre andre venner og sette opp en gruppe på totalt fire for å ta på eventyr.

7 Divinity: Original Sin II

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (16)

Vennegrupper som ønsker å oppleve en-stilspill, men kan ikke møtes personlig for å gjøre deres ukentlige penn-og-papir RPG, bør definitivt komme inn iDivinity: Original Sin II. Spillet kan enten spilles alene eller med opptil 4 spillere i et parti, og jo flere jo bedre.

Hver spiller kan designe sin egen Sourcerer og deretter kjempe seg gjennom den oppslukende og ekstremt godt utformede verdenen oghistorien om Rivellon, hvor folk som Sourcererne blir jaktet på for å være farlig kraftige magiske brukere.

6 Terraria

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (17)

Samtidig somMinecrafter utvilsomt et av de beste spillene å komme inn i sammen med venner i tider med selvisolasjon, for en helt ny overlevelsessandbox-opplevelse kan spillere også velge et mer tradisjonelt utseende spill:Terraria.

I SLEKT:Hvert biome i Terraria, rangert

På samme måte somMinecraft,Terrariagjør det mulig å lage servere, men hvis en slik investering ikke er et alternativ, lar en vanlig flerspillerverden opptil åtte spillere spille samtidig. Med et klassisk retrospillutseende og det samme konseptet om å overleve, bygge og trives somMinecraft, dette spillet vil garantert bringe underholdning i timevis.

5 Tom Clancy's Rainbow Six Siege

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (18)

Kanskje sandkasse-overlevelsesspill er for trege for noen spillere, i så fall er det utrolig konkurransedyktige spill med høy innsats somRainbow Six Siegesom virkelig satte spillerne under press.

Hver runde har to forskjellige lagoperatørermed sine egne ferdigheter og styrker, hvor det ene laget må angripe og det andre må forsvare et bestemt område.MotangrepSpesielt spillere vil bli forelsket i dette spillet, og med venner er det enda morsommere og mer konkurransedyktig.

4 Rocket League

22 beste spill for å fjernspille med venner på Steam (19)

Lett å lære, men vanskelig å mestre,Rocket Leaguehar nådd sin nåværende popularitet med god grunn. Den unike og fartsfylte spillingen setter spillere i kjøretøy mot hverandre i et spill med høyhastighetsfotball på forskjellige kart.

Spillet spilles best med venner, enten i uformell eller konkurransedyktig modus. Noen spillmoduser involverer enkle 1-mot-1-matchups, mens andre har to hele lag med 4 mot 4 spillere. For en helt annen type konkurranseopplevelse er denne definitivt verdt et forsøk.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 31/12/2023

Views: 6436

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.