8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (2023)

Produktanbefalingene i dette innlegget er anbefalinger fra forfatteren og/eller eksperten(e) som er intervjuet og inneholder ikke tilknyttede lenker. Betydning: Hvis du bruker disse lenkene til å kjøpe noe, vil vi ikke tjene en provisjon.

Hvis du strekker deg langt for å brygge den perfekte koppen joe, er sjansen stor for at du blir detkresen på hva du putter i kaffen– Spesielt når det gjelder hvilkekaffekremdu velger.

For ikke lenge siden var kaffekremer mindre enn naturlig pulveriserte eller flytende varianter somdateres tilbake til 1960-tallet. I stedet for å være laget med naturlige meieriingredienser, ble disse fløtekremene laget med ingredienser som vegetabilsk olje,kunstig smakstilsetning, maissirupsfaststoffer og oljer med høyt mettet fett som kokosolje. I tillegg til den originale creamer-formelen, var de også tilgjengelige i en myriade av sirupssøte og overveldendesmaker som karamell, hasselnøtt, mokka og vanilje.

Selv om de originale kremene fra tie-dye-klærnes storhetstid og Rolling Stones ikke hadde noen ekte meieriingredienser, er det ikke lenger tilfelle med moderne alternativer. Nå har kaffekremseksjonen en rekke kjølte og lagringsstabile alternativer, samt melkeprodukter og ikke-meieriprodukter fra blant annet kumelk, kokos, havre, soya og mandel. Og den beste nyheten er at det nå er mange sunne kaffekremalternativer å velge mellom.

Hvordan velge den sunneste kaffekremen i butikken

Det første rådet er å fokusere først og fremst på fløtekremene i meieridelen av supermarkeder som kjølealternativer fra kumelk eller annetmelk uten melker generelt sunnere enn det du finner i butikkhyllene.

Et annet tips er å merke seg serveringsstørrelsen på ernæringsfakta-panelet. Noen merker refererer til en porsjon som 1 ss, men de fleste bruker en 2-ss servering som standard for flytende fløtekremer. (Pulverkremer varierer i serveringsstørrelser.)

Retningslinjene nedenfor er for en 2-ss porsjon flytende fløtekrem:

  • Moderat i kalorier: En tommelfingerregel er å holde seg til alternativer som har opptil 50 kalorier per 2-ss porsjon. De fleste av de pulveriserte fløtekremene som er basert på kokosnøttolje er for høye i kalorier og fett til å oppfylle disse kalorianbefalingene.
  • Lite tilsatt sukker: Hopp over fløtekremene med godteri, siden de har en tendens til å ha høyere tilsatt sukkertall, og behold fløtekremene våre til den opprinnelige smaken. Når det gjelder tilsatt sukker, er mindre best, så målet er å ikke ha mer enn to teskjeer tilsatt sukker (8 gram) per 2-ss porsjon. Hvis du liker søtheten til fløte med smak, husk at hvis du drikker 3-4 kopper kaffe eller te per dag, og fløtekannen tilsetter 8 gram tilsatt sukker (2 teskjeer) per porsjon, kan din daglige kaffevane overstige total mengde tilsatt sukker du bør ha i løpet av en hel dag!
  • Laget med naturlige ingredienser: De sunneste kremene har korte ingredienslister uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Prøv å velge produkter som er laget med færre ingredienser, som pleier å være de mer naturlige, meieribaserte alternativene som halv og halv eller hvilken som helst annen melkebasert fløtekrem.
  • Moderat i mettet fett: Fullfete meieriprodukter er naturlig rike på mettet fett; Det mettede fettet i kumelk påvirker imidlertid ikke skadelige LDL-kolesterolnivåer. Kremer laget av kokosolje eller hydrogenerte vegetabilske oljer vil ha mer mettet fett enn annen melk uten melk, som soya-, havre- eller mandelmelk. Hold deg til fløtekremer med ikke mer enn 4 gram mettet fett per 2-ss porsjon. Siden kokosnøttolje og kokosmelk er svært høy i mettet fett, vil de fleste kokosmelkbaserte fløtekremere ikke oppfylle anbefalingene for mettet fett.
  • Utilsatt:Kremer kommer i smaker fra grunnleggende vanilje og hasselnøtt til det mer eksotiske som kaffekake, ristet marshmallow og karamellmacchiato. Problemet er flavored creamers generelt like høye sukkertall. Det er derfor de fleste av kremene på vår sunneste liste er uten smak eller usøtet.

De beste sunne kaffekremene

For å gjøre din neste handletur enklere, plukket vi ut de beste sunne kaffekremmerkene du kan kjøpe. Les videre for å finne ut hva de er, og for mer om hvordan du navigerer i kremgangen med helsen din i tankene, ikke gå glipp av9 usunneste kaffekremere i dagligvarehyllene.

1

Organic Valley Grassmilk Half & Half

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (1)

Per 2 ss (30 ml): 40 kalorier, 3,5 g fett (2 g mettet fett), 10 mg natrium, 1 karbohydrater (0 g fiber, 1 g sukker), <1 g protein

Half and Half er en kumelksdrikk laget av like deler helmelk og fløte. Jeg liker Half and Half i kaffen min for smaken og kremet. Ernæringsmessig vil Half and Half være et bedre valg fremfor de fleste fløtekremer, da det er mer naturlig og ikke er tilsatt sukker.

Registrert kostholdsekspertCarly Knowles, MS, RDNer også fan av Half and Half. "Når ernæringskundene mine ønsker å vite hvilken fløtekrem som er best, anbefaler jegOrganic Valley Grassmilk Half & Halffordi den er organisk og inneholder mer omega-3 fettsyrer og CLA, et gunstig fett," sier Knowles. Denne Half & Half er en av de eneste gressmatede kremene på markedet. Organic Valley-produkter bruker aldri syntetiske hormoner, giftige plantevernmidler, antibiotika, eller GMO.Kyrene får en 100 % gressfôret diett, uten soya eller korn, så merkets meieriprodukter inneholder omega-3 og konjugert linolsyre, som begge gir helsemessige fordeler.

Enstuderepublisert iMatvitenskap og ernæringrapporterte at gressmelk har en foretrukket fettsyreprofil sammenlignet med enten økologisk eller konvensjonell melk. Grasmelk kan forbedre balansen mellom fett i kostholdet og kan bidra til å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer og andre metabolske sykdommer, ifølge forskere.

I SLEKT:8 kaffekremere laget med ingrediensene av høyeste kvalitet

2

Elmhurst usøtet havrekrem

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (2)

Per 2 ss (30 ml): 20 kalorier, 1 g fett (0 g mettet fett), 0 mg natrium, 2 karbohydrater (0 g fiber, 0 g sukker), 0 g protein

Denne ikke-meieriprodukterer et godt alternativ på grunn av det lavere kalori- og fettantallet. Dessuten er den helt fri for mettet fett. Den har også lavere karbohydrater enn mange andre alternativer. Ingredienslisten inkluderer havremelk, hampkrem og noen få andre ingredienser. Merket bruker ikke tannkjøtt, fyllstoffer eller emulgatorer. For et ikke-meierialternativ er det et av de mest naturlige alternativene.

3

Elmhurst Pistachio Crème Havrekrem

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (3)

Per 2 ss (30 ml): 30 kalorier, 1 g fett (0 g mettet fett), 0 mg natrium, 4 karbohydrater (0 g fiber, 2 g sukker), 0 g protein

Dette alternativet uten meieri fra Elmhursthar en rik og kremet tekstur, takket være kombinasjonen av havre- og pistasjmelk, som er den første og andre ingrediensen. Den har et snev av sødme fra rørsukker og hampfrø for ekstra næring.

4

Sådd økologisk havrekrem usøtet

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (4)

Per 2 ss (30 ml): 40 kalorier, 2 g fett (0 g mettet fett), 20 mg natrium, 4 karbohydrater (0 g fiber, 0 g sukker), 0 g protein

Denne ikke-meieriprodukterer laget med økologisk havremelk og vann. Den har en god ernæringsprofil uten tilsatt sukker, mettet fett eller lite natrium, og har en rik, kremet tekstur takket være guargummien som er tilsatt for å forbedre teksturen.

I SLEKT:De 4 beste kaffekremerne for høyt blodsukker

5

Nøttebelger Havrekrem fransk vanilje

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (5)

Per 2 ss (30 ml): 20 kalorier, 1 g fett (0 g mettet fett), 0 mg natrium, 4 karbohydrater (0 g fiber, 0 g sukker), 0 g protein

De fleste smaksatte kremer er betydelig høyere i kalorier, takket være tilsatt sukker de inneholder.Nøttekapslerhar en rekke melkefrie fløtekremer som er lavere i kalorier fordi de er usøtet slik at det ikke er tilsatt sukker.

Hovedingrediensene er havremelk og naturlige smaker. De inneholder guar og gellangummi for tekstur. Til tross for tannkjøttet som noen kanskje unngår, er denne fløtekremen vår best-bet-liste for sine andre positive egenskaper. Produktene er ikke-GMO-prosjektverifisert også.

6

Trader Joe's Coconut Creamer

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (6)

Per 2 ss (30 ml): 10 kalorier, 0 g fett (0 g mettet fett), 20 mg natrium, <1 karbohydrater (0 g fiber, <1 g sukker), 0 g protein

Selges i seksjonen for nedkjølt meieri hos din lokale Trader Joe's, denne fløtekremen laget vår sunneste liste på grunn av det lave kalori-, fett- og sukkerinnholdet. Kremen holder disse ingrediensene i sjakk fordi den første ingrediensen er vann, og den er blandet med kokoskrem og litt bokssukker. Den inkluderer gellangummi for å opprettholde tekstur. Hvis du liker smaken og teksturen til kokosmelkbaserte fløtekremer, er dette et godt alternativ.

I SLEKT:9 matvarer du aldri bør kjøpe hos Trader Joe's, ifølge kunder

7

Califia Farms Better Halvt usøtet kokoskrem og mandelmelk

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (7)

Per 2 ss (30 ml): 15 kalorier 1 g fett (0,5 g mettet fett), 15 mg natrium, 0 karbohydrater (0 g fiber, 0 g sukker), 0 g protein

Dette meierifrie alternativeter et av de bedre alternativene fordi kaloriene er kontrollert og fettinnholdet er lavere enn de fleste andre kokosholdige fløtekremer. Imidlertid, for å opprettholde en tekstur og munnfølelse som en fløtekrem, inneholder dette alternativet guar- og gellangummi.

8

Prymal kaffekrem kakao mokka (pulver)

8 sunneste kaffekremer i dagligvarehyllene (8)

Per 4 ts (10 g): 45 kalorier, 4,5 g fett (4 g mettet fett), 75 mg natrium, 4 karbohydrater (0 g fiber, 0 g sukker), 0 g protein

Prymalhar en rekke deilige, smaksatte hyllestabile, pulveriserte fløtekremer som ikke er melkeprodukter og sukkerfrie og er laget med en blanding av kokosolje, MCT-olje og kokosmelk. For et søtningsmiddel bruker merket plantebasert erytritol, munkefrukt og steviaekstrakt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 24/10/2023

Views: 6263

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.