Gi bort kaffekremen, og velg et av disse uventede alternativene i stedet (2023)

Kaffekan være det lovlige stoffet du velger, men determulig å ha for mye av det gode – spesielt med tanke på hva du putter i kaffen.

Hvis du har drukket kaffen din på samme måte i årevis, kan det være behov for en større oppgradering, spesielt i fløteavdelingen. Mange av oss er skyldige i å nyte kaffen vår litt på den søte siden - og med søtt, mener jeg å dumpe i en halv beholder med sukker og noen klyper melk, slik at du nesten ikke kan gjenkjenne din medium stek. Å bytte opp fløtekannen er en rask og enkel måte å ta morgenkaffen fra en melkefylt sukkerbombe til sunt drivstoff med et koffeinkick.

Mer:Kaster kaffevanen min av seg hormonene mine?

På grunn av denne vanlige kaffe-og-fløte-gåten, er det noen gode grunner til å vurdere å bytte kaffekrem. Først og fremst (som enhver ekte kaffesnobb kan bekrefte), er det smaken. Det kan ta litt justering for å begynne å drikke kaffen nærmere dens jomfruelige røtter, men akkurat som å ta en bitter slurk øl for første gang, vil smaksløkene snart tilpasse seg, og de vil takke deg for det.

Den andre store grunnen er vanskelig å ignorere, og den har med helsen din å gjøre. Hvis du fyller kaffen med fløte og sukker om morgenen, starter du definitivt dagen på feil fot og kan forvente en uunngåelig sukkerkrasj innen kl. 10.00. Millie Wilson, registrert kostholdsekspert og kokkeinstruktør kl.Vanlige tråder, advarer, "Å tilsette melk og fløte i kaffen din kan legge til fett og opptil 500 kalorier. Hvis du trenger å lette kaffen din, bør du vurdere å tilsette usøtet mandelmelk, siden den har færre kalorier enn skummet melk, men også gir den kremete teksturen du leter etter.»

Mer:

Og hvis du leter etter noe helt nytt for å gjenoppfinne brygget ditt, prøv en av disse kaffekremerstatningene som er overraskende deilige.

1. Smør


Å putte smør i kaffe er en greie, og for en deilig oppfinnsom ting det er. (Merk at det anbefales å legge til et sunt fett som gressmatet smør.) Brittany Poole avHygge-destinasjoner, som spesialiserer seg på digitale detox-ferier, forklarer hennes forkjærlighet for smør-kaffe-kombinasjonen: "De ekstra fettene hjelper til med å bremse kroppens respons på koffein, så jeg føler meg utrolig fokusert om morgenen uten krasj. Jeg kan være partisk, men jeg synes det smaker bedre enn en latte.»

2. Kakaosmør


Kanskje en klatt smør i morgenkaffen ikke er noe for deg, men hva om sagt at smør smakte som sjokolade? "Kjøp litt kakaosmør fra din lokale helsebutikk, og tilsett en liten del [omtrent en teskje] til kaffen mens den er rykende varm. La fettet smelte, og bland det for en sjokoladekaffesmak. Du kan til og med legge til en teskje kakaopulver for ekstra sjokoladesmak, sier blogger ogpersonlig trenerAlex Fergus.

3. Kollagenpulver


Vurder dette som din nye antialdringsdrikk. "Hvis jeg føler meg veldig sunn, vil jeg legge kollagenpulver i kaffen min. Du kan ikke smake på det, men det har litt protein, og det bidrar til å holde huden din ungdommelig og stram, sier Poole.

4. Eggeplommer


Filer dette smakfulle kaffekremalternativet under "ikke bank på det før du har prøvd det." Fergus forklarer, "Eggeplommer er utmerkede emulgatorer. Bland dem inn i kaffen din for en silkemyk finish - for ikke å nevne at de er fulle av næringsstoffer! (Velg pasteuriserthvis du er bekymret for å konsumere rå egg.)

5. Honning


For de som lenge har assosiert honning med varm te, kan denne nyheten komme som en overraskelse. Honning smaker godt i kaffe, og det er et utmerket naturlig alternativ til raffinert sukker. DeNasjonal helse- og ernæringsundersøkelsefant ut at amerikanere i gjennomsnitt konsumerer19,5 teskjeersukker om dagen. Wilson sier: "Dette er to til tre ganger mer enn den anbefalte mengden!" For å dempe en sukkerholdig kaffeavhengighet, anbefaler Wilson: "Hvis du trenger litt søthet, er det å gå naturlig det beste alternativet. I stedet for raffinert hvitt sukker, velg honning, agavenektar eller til og med en skvett ren lønnesirup.»

6. Is


Hvis du, som så mange java-junkies, hater å se kaffen din naken om morgenen, kan det hende du brygger den feil. For mange mennesker er svart brygget kaffe tøft for magen. "Hvis du aldri har prøvd kaldbrygget kaffe (med eller uten is), kan det være på tide å gjøre det," sier Wilson. «På grunn av måten den brygges på, er den omtrent 67 prosent mindre sur enn tradisjonell brygget kaffe. Hvis du opplever halsbrann fra mat med høyt syrehold, kan kaldbrygging være veien å gå. Den har også en mye dristigere smak, så du kan oppleve at det ikke er nødvendig å tilsette mye søtningsmidler og fløte.»

Mer:Proffens guide til å lage kaldbrygget kaffe hjemme

7. Penger


Selv om jeg ikke foreslår at du slipper småpenger i kaffen ennå, er det noe å si for å investere i brygget ditt. Som Wilson påpeker, vil kjøp av førsteklasses kaffe naturligvis få den til å smake bedre, noe som betyr at du trenger færre tilleggsprogrammer som et resultat. Hvis du tror du er klar til å gå hele veien og drikke den svart, foreslår Wilson å velge økologisk kaffe av høy kvalitet for å starte med en sunn base. "Tradisjonelle kaffebønner kan behandles med plantevernmidler før de treffer hyllene," forklarer hun.

8. Olje


Som smør er olje en annen rar kaffemikser som ser ut til å fungere. Fergus anbefaler kokosnøttolje som en populær og sunn fløtekrem til sine klienter. "Det er faktisk en veldig god ytelsesforsterker - både kognitivt og fysisk - ettersom kokosoljen er full av MCT [middelkjedede triglyserider] som brytes ned i kroppen raskere enn vanlig fett. Dette gir deg en fin energiboost uten sukkerkrasj.»

9. Gresskar

Se dette innlegget på Instagram

BV OPPSKRIFT Hjemmelaget Starbucks Frappuccino (med gresskaroppskrift inkludert) Ingredienser 2 kopper valgfri melk (mandel, kokos, skummet) 1/2 ts ren vaniljeekstrakt 2 ts pulverkaffegranulat 1/16 ts salt 1-2 pakker naturlig søtningsmiddel (gresskarkrydder) Variasjon) 1/2 kopp hermetisert gresskar 1/4 ts kanel (eller gresskarpaikrydder) Veibeskrivelse Bland ingrediensene sammen i 1 eller 2 grunne plastbeholdere eller en isbitbrett og frys. Når de er frosne, stikk blokkene ut av beholderne. Tin til den er akkurat myk nok til at blenderen din kan håndtere det. Bland hver porsjon individuelt, til ønsket slushing er nådd. Tilsett ekstra søtningsmiddel om nødvendig, men IKKE tilsett is! Det vil fortynne smaken. Hell i to glass og nyt. http://ow.ly/6qFy305dqD1 #‎bedre kar #‎bedre selvtillit #‎renmat på hele dagen #‎ingen unnskyldninger #‎simplefoods #‎cleaneating #‎diettist #‎ernæringsfysiolog # ‎sunn mat #‎fitnessfood #‎fitness #‎stlouis #‎stldietitian #‎healthy #‎healthychoices #‎anytimefitness #‎evolvefitness #gresskar #hotdrink #starbucks # frappuccino

Et innlegg delt avReshaunda Thornton(@bettervessel) på


Hvis du ikke kan forestille deg et liv verdt å leve uten PSL, Aimee McNew, sertifisert ernæringsfysiolog påPaleoPlan, vil gjøre deg en bedre. Hun anbefaler å blande ekte gresskar i svart kaffe for full høstsmak – uten en Starbucks-størrelse side av skyldfølelse.

10. Krydder


Nå som du har PSL på lås, kan dette kremer-hakket gjøre livet ditt komplett: Noen kom endelig med en smakfull, sunn chai latte som ikke vil øke din stadig økende Starbucks-gjeld. Poole anbefaler å legge til et hint av kanel, gurkemeie, Kina-krydder [fem-krydders pulver] og sort pepper til morgenbrygget for chai latte-effekten. "Kanelen hjelper til med å forhindre pigg i binyrene dine. Og gurkemeie har vist seg å hjelpe folk til å leve lange, sunne liv. På toppen av det hele er det ganske velsmakende, sier hun.

11. Pisket kokoskrem


Dette er et heldig øyeblikk når du kan ha kremfløten og spise den også - så lenge den er laget av kokosnøtter. McNew'spisket kokoskremer det perfekte alternativet til de piskede sukkerholdige tingene. Den er Paleo-vennlig og lett å piske opp på under 10 minutter.

En versjon av denne artikkelen ble opprinnelig publisert i oktober 2015.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 10/04/2023

Views: 6255

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.