Hvordan bruke kaffekrem i stedet for melk - Era of We Coffee Forum (2023)

Melk har alltid vært et hendig alternativ når du trenger å tilsette litt søthet og kremet til te eller kaffe. Imidlertid har kaffekrem blitt stadig mer populært i nyere tid, og alt du trenger er en spiseskje for å sette litt smak på den deilige kaffen din. Men hvordan kan du ellers bruke kaffekrem i stedet for melk? Du er kanskje ikke klar over at det er forskjellige måter du kan bruke kaffekrem i stedet for melk i andre ting enn kaffen din. Fortsett å lese for flere tips om hvordan du bruker fløte i stedet for melk i kaffe og hvordan du bruker kaffekrem i stedet for melk.

Bruk av kaffekrem i andre drikker

Mens kaffekremer åpenbart ble laget for kaffe, er det mange andre drikker du kan bruke den i også. Kan du for eksempel bruke coffee mate i te? Du kan bli positivt overrasket over å finne ut at mens en dråpe melk er godt i te, kan kaffekrem være enda bedre. Og du kan til og med mikse og matche kaffekremer til forskjellige tesmaker for å finne den beste matchen. Du kan også legge til en kaffekremer med smak til en kopp varm sjokolade for å gjøre den enda mer kremet og overbærende.

Bruke kaffekrem i matlaging

Du har kanskje allerede brukt kaffekrem for å tilsette litt smak mens du baker, men visste du at hvis du går tom for melk som er nødvendig for en oppskrift når du lager mat, kan du bruke kaffekremen i stedet? Ikke bare kan du bruke fløte i stedet for melk i kaffe, men det kan også være en flott erstatning for melk i en lang rekke overraskende matlagingsoppskrifter.

Kaffekremer med smak, for eksempel, kan være et godt valg for å lage frokost. For eksempel, hvis du lager havregryn og vil ha en skvett kremethet og smak, kan en kaffekrem med for eksempel vanilje eller kanel være et ideelt valg. Du kan også bruke kaffekremer med forskjellige smaker til et bredt spekter av andre frokostvarer som vafler eller pannekaker, ved å tilsette litt i røren.

Kaffekremer uten smak, for eksempel, kan være enda mer allsidig. Det er flott når du går tom for melk som du trenger til alle slags oppskrifter. For eksempel, hvis du lager suppe og den er litt for tykk, fungerer kaffekremer uten smak i stedet for melk. Du kan også bruke den til å legge kremet til ting som potetmos.

Kaffekrem for allergier

En annen god grunn til å bruke kaffekrem i stedet for melk er hvis du lager mat til noen med melkeallergi, siden mange kaffekremer er melkefrie. Sammen med dette er mange kaffekremere også glutenfrie, noe som gjør dem til et ideelt valg for noen med glutenallergi. Hvis du har en gjest med melkeallergi, men har glemt å kjøpe spesialmelk til dem, kan kaffekremen din kanskje spare deg for en tur til butikken.

Er det dårlig å tilsette fløtekrem i kaffe?

Kaffekrem er best sett på som en overbærende godbit i stedet for noe du bruker i kaffe hele tiden. Selv om det er godt å vite hvordan man lager kaffe med fløte i stedet for melk, er det verdt å huske på at regelmessig inntak av kaffekrem kan øke risikoen for hjerneslag, diabetes og hjertesykdom på grunn av det høye fettinnholdet. Det anbefales å ikke konsumere mer enn to gram transfett per dag, og noen kaffekremer vil inneholde ett gram på bare én spiseskje. Så det er viktig å kjenne til ingrediensene og tilpasse kostholdet ditt.

Kan kaffekrem piskes?

Ja – du kan piske kaffekrem enten for hånd eller ved hjelp av en elektrisk mikser. Hvis du vil piske kaffekrem, bør du huske på at jo kaldere væsken er, jo lettere blir det å piske den opp. Når du pisker, trenger du sannsynligvis ikke tilsette noe sukker i kaffekremen.

Kan du legge kaffekrem til grønn te?

Du kan sikkert legge til kaffekrem til grønn te hvis du vil; men dette vil være ned til personlige preferanser. Husk at sammen med å endre smaken av grønn te, vil tilsetning av fløtekrem sannsynligvis også endre noen av fordelene, noe som er viktig å merke seg hvis du hovedsakelig drikker grønn te for helsefordelene. Det vil nemlig redusere nytten av katekinene som finnes i grønn te, som er gunstig for hjertet og blodårene.

Kan Creamer være sunnere enn melk?

Mens noen kaffekremer inneholder mye fett og kan øke risikoen for visse sykdommer, er den gode nyheten at du kan finne kaffekremer med lite fett og sukker som passer til kostholdet ditt. Hvis du vil ha et sunnere valg, er 1 % melk eller halv og halv melk et bedre valg enn en kaffekrem for helsen din, siden de er mindre bearbeidet og har flere mineraler og vitaminer.

Hva annet kan jeg bruke i stedet for melk?

Hvis du er ute etter en melkeerstatning og ikke har kaffekrem, kan du også bruke rømme eller yoghurt naturell som et alternativ til melk. Disse er spesielt gode i kaker og andre bakevarer. Alt du trenger å gjøre er å blande en lik mengde av enten til mengden melk som trengs for oppskriften.

Hva er kaffekrem laget av?

Kaffekremere som Coffee-Mate er for det meste laget av tre hovedingredienser. Disse er hydrogenert vegetabilsk olje, maissirupfaststoffer og natriumkaseinat. Natriumkaseinat er en form for kasein og et melkederivat. Det anses imidlertid å være ikke-meieriholdig på grunn av mangel på laktose. Siden det er laktosefritt, vil det vanligvis ikke påvirke noen med melkeallergi.

Oppskrifter med kaffekrem i stedet for melk

Frokostboller

Hvis du liker å lage Insta-verdige frokostskåler, vil tilsetning av fløtekrem forbedre bollens tekstur sammen med å gi mer smak til havregrynene dine. Du kan enkelt legge kaffekrem til havregryn og frokostblandinger for å forsterke smaken. Reduser ganske enkelt melken du vanligvis vil tilsette og bytt den ut med fløtekrem i stedet. For litt ekstra smak, velg en fløtekrem med smak som kanel eller vanilje.

Vafler og pannekaker

For å lage pannekaker eller vafler med kaffekrem, bytt ut litt vann eller melk i blandingen med en halv kopp kaffekrem. Dette gir en fantastisk smak til blandingen, og du kan legge til smaksatte kaffekremere som kanel eller mokka for en enda bedre smak. Alt du trenger å gjøre er å blande røren som normalt og legge den i vaffelmaskinen eller en stekepanne for å snu pannekakene.

Potetmos

Kaffekrem er ikke bare for desserter! Du kan legge til en halv kopp kaffekrem uten smak til potetmosen for å gi dem en nydelig kremet tekstur. Dette kan være et ideelt alternativ for kremet potetmos hvis du er laktoseintolerant siden de fleste fløtekremer er laktosefrie.

Kremete supper

En kremet suppe kan være en annen måte du kan bruke unflavored kaffekremer i en velsmakende oppskrift. Hvis du lager suppe, men trenger å tynne den ut eller gjøre den kremere, kan du legge til kaffekrem. Husk at dette vanligvis bare fungerer i kremete supper som for eksempel sopp, brokkoli eller potetsuppe. Bare tilsett en halv kopp til to kopper kaffekrem avhengig av hvor mye suppe du har. Tilsett fløtekremen sakte mens du blander den inn. Du kan til og med bruke krydret fløtekrem i noen supper for enda mer smakfulle resultater.

Kakeglasur

En fin måte å bruke kaffekrem mens du baker er å legge den i kakeglasurblandingen. Alt du trenger å gjøre er å piske opp litt fløtekrem – velg hvilken som helst smak du liker – og tilsett litt melis for å resultere i en søt, enkel glasur til cupcakes og mer. Du kan lage en tynnere ganache ved å tilsette mer sukker og redusere mengden fløtekrem, som gir en fin duskregn.

Smoothies

Milkshakes eller smoothies kan også umiddelbart forbedres ved å tilsette litt kaffekrem. I stedet for å bruke vann eller melk, prøv å bruke kaffekrem i stedet - enten med eller uten smak, avhengig av hva du går til.

Fruktsalatdressing

Kaffekrem kan også brukes til å legge til mer sødme og overbærenhet til en sunnere dessert, fruktsalat. Alt du trenger å gjøre er å kutte opp noen frukter du ønsker og dryppe den med litt kaffekrem. Du kan dryppe den på som den er, piske den opp, eller til og med suge opp frukten i kaffekremen før du setter den i kjøleskapet en stund. Syrlige frukter som jordbær fungerer utrolig med søt fløtekrem.

Kaffekrem kan brukes til mye mer enn bare å tilsette kaffen din! Enten du baker, lager mat eller ønsker å tilsette noe til te eller varm sjokolade, kan du bruke kaffekrem i stedet for melk. Kaffekremer er også vanligvis laktosefri, noe som gjør den flott for personer med melkeallergi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 02/11/2023

Views: 6261

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.