Kafeer i nærheten av meg - Finn god kaffe i nærheten av deg enkelt (2023)

Å søke etter kafeer i nærheten av meg betyr ofte å se hva du kan finne på Google Maps eller tråle gjennom Trip Advisor-anmeldelser for å se hvilke av kafeene i nærheten av deg som passer dine behov, det vil si den best smakende kaffen, vennlig og et fint sted å tilbringe en time eller to.

Det er akkurat dette vi skal hjelpe deg med å finne i dag. Ikke bare vil vi vise deg hvor kaffebarer i nærheten av meg, eller snarere du er, men vi vil også hjelpe deg raskt å finne ut hvilke som er de beste kaffebarene og kafeene med vår enkle å følge 7 ting du bør se etter guide.

Men før vi hopper inn i guiden kan vi ta en rask prat om spesialkaffebarer og kaffebarkjederCosta kaffeogStarbucks.

Innhold

Spesialitetskaffebutikker v kaffebarkjeder

Kafeer i nærheten av meg - Finn god kaffe i nærheten av deg enkelt (1)Det er sant at kjente nasjonale kaffebarkjeder som Starbucks og Costa Coffee serverer noe av den beste kaffen som finnes. Men mindre uavhengige kaffebarer, som ikke er franchisetakere, har også deilig brent kaffe til en rimelig pris fordi kaffen ikke inkluderer kostnadene for franchiseavgifter. Disse mindre kafeene er også mer villige til å eksperimentere og brenne forskjellige varianter av kaffe, noe som betyr at du drikker kaffe som er nybrent og smaker fantastisk.

Misforstå meg rett, Costa Coffee og Starbucks lager veldig god kaffe, og fordi de er så store franchiser, kan du enkelt finne en, ganske enkelt ved å søke etter kaffe i nærheten av meg på Google! Perfekt for en rask løsning når du er ute og handler.

Kafeer i nærheten av meg - Finn god kaffe i nærheten av deg enkelt (2)Det Costa, Starbucks, Cafe Nero, Greggs, McDonalds et al ikke gir deg er imidlertid en unik koselig atmosfære hvor det er en fornøyelse å tilbringe et par timer på å chatte og fange opp med venner. De har heller ikke baristaer eller ansatte som brenner for kaffe. Ja, de kan lage en anstendig kaffe, men boliglånet deres er ikke avhengig av at du "elsker" kaffen. De bryr seg egentlig ikke om hvor bønnene kommer fra eller når de ble stekt, jobben deres er å få deg servert og ut så snart som mulig. Igjen perfekt for en rask løsning, men spesialkaffekaféer gir deg så mye mer.

Kafeer i nærheten av meg

Kartet viser kafeer i nærheten av meg, eller rettere sagt deg, men sørg for å slå på plasseringstjenester på mobilenheten din for at den skal fungere skikkelig.

Ringer alle spesialkaffebarer og kafeer

Hvis du er en uavhengig kaffebar eller kafé og ønsker å bli omtalt i guiden vår, vennligst kom innkontaktog fortell oss hva som gjør deg unik/verdt et besøk, så viser vi deg på denne siden.

7 enkle regler for å finne de beste kafeene i nærheten av meg

Jeg er en kaffejunkie som liker å følge 7 enkle regler som hjelper meg å finne de beste kaffebarene uansett hvilken by jeg besøker. Gi dem en sjanse og du vil finne ditt perfekte nye andre hjem på kort tid.

1. Kaffebønner er ikke foreldede

Når brente kaffebønner blir liggende lenge ute i luften, har de en tendens til å oksidere fra eksponering for oksygenet i luften vi puster inn. Dette gjør at kaffen smaker foreldet ettersom oljene som produserer smaken har tørket opp. Det er ikke mulig å sjekke kaffebønner før bestilling på en kafé, men du kan alltid sjekke hvor bønnene oppbevares ved å observere hvor baristaen oppbevarer dem før maling.

Hvis kaffebønnene er borte fra luft og fuktighet, er sannsynlighetene for at bønnene er ferske. En annen måte å sikre dette på er å gå på en kafé hvor det er et høyere antall kunder. Tross alt, hvis alle disse andre menneskene kjøper kaffe fra dem, serverer de sannsynligvis god kaffe! Ikke idiotsikkert, men en god tommelfingerregel.

Hvis kaffebønnene ikke er ferske, gå videre.

2. Kaffebønner brennes skikkelig

Temperaturen bønnene stekes ved og hvor lenge de stekes, bestemmer smaken du får i koppen. Noen mennesker foretrekker sterk kaffe i espressostil og drikker dermed mer mørkebrente bønner, men det er forskjell på mørkstekt og overbrent. Hvis kaffen din smaker bittert, er sjansen stor for at kaffen du drikker ikke har blitt brent skikkelig.

Risting av kaffebønner er en uunnværlig del av kaffeproduksjon. Tross alt gir brenningen av bønnene deg den aromatiske smaken når du drikker brygget. Steking er en kunst like mye en vitenskap. For brente kaffebønner vil smake bittert og vil også etterlate en brent smak i munnen.

Hvis kaffen smaker bittert eller brent, gå videre.

3. Utstyret er rent

Sørg for at utstyret til kafeen er rent. En skitten fransk presse, kaffetrakter,espressomaskinellermelkeskummende tryllestavkan sikkert endre smaken på kaffen din. Tenk på det som å kutte frukt med samme kniv etter at du har hakket en fisk med den. Samme prinsipp gjelder for kaffe. Vær oppmerksom på hva som foregår bak disken og hva baristaen gjør med utstyret sitt etter hver bruk.

Hvis de ikke rengjør damprøret og andre redskaper etter hver bruk, fortsett.

4. Timer gammel kaffe

Hvis kaffen er dryppkaffe, er det viktig at den ikke har ligget for lenge på en varmeplate. For bedrifter er det fristende å brygge en stor kanne kaffe om morgenen og la den sitte på en varmeplate på kaffemaskinen i timevis. Nybrygget kaffe smaker godt, mens kaffe som har blitt varmet opp blir brent og smaker bittert. Jeg vet hva jeg foretrekker!

Samme som tips 2, Hvis kaffen smaker bittert eller brent, gå videre.

5. Sjekk at vannkvaliteten er god

Dette kan virke ubetydelig. Men en god kopp kaffe starter med en god kopp vann. Mange kaffeselskaper har strenge sett med regler for hvilken type, temperatur og kjemisk sammensetning vannet må være før det kan sertifiseres som kaffe verdig sine respektive land. Men la oss være ærlige. Du kommer ikke til å finne vann så renset som de franske alpene på noen lokal kafé.

Sjansen er stor for at vannet i byen smaker klorert. Sørg for at vannet som brukes til å lage kaffen er det du er villig til å drikke. BARE SPØR! Spør Baristaen pent og uten å høres pompøs ut om vannet de bruker er filtrert. Du vil bli overrasket over hvor hjelpsomme folk kan være hvis du stiller et spørsmål med et smil.

Vann ikke filtrert, fortsett.

6. Snacks!

Nå har vi en perfekt kopp kaffe. Men er det det eneste som gjør en flott kafé? Hva med de deilige nybakte bakverkene, fargerike muffins med forskjellige smaker å dø for, eller de overbelastede kremete belgiske bollene. La oss være ærlige, en gang på en kafé liker de fleste av oss å ha noe annet ved siden av.

God snacks tilgjengelig, bli en stund.

7. Atmosfære

Hva med atmosfæren og de "andre tingene" som stadig drar deg tilbake til samme butikk. Åpenheten i butikkoppsettet eller vennligheten til en medarbeider? Det hele bidrar til å finne en "flott kaffebar eller kafé".

Liker du å være på et sted der det er mennesker fra ulike samfunnslag rundt deg? Eller liker du å være på et sted med nesten ro som om tiden har stoppet når du nyter din "café au lait"? Tro meg, visse endringer i atmosfæren kan ha stor innvirkning på opplevelsen din inne i kafeen.

Fint sted å sitte og slappe av, du har et nytt hjem.

Hva fungerer for deg?

Finn en kafé hvor du føler deg velkommen fra utsiden og følg mine 7 regler for hvordan du smaker god kaffe. Før du vet ordet av det har du funnet den perfekte kaffebaren som ikke bare serverer god kaffe, men hvor du føler deg komfortabel og glad for å tilbringe noen timer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 08/12/2023

Views: 6318

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.