Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (2023)

Før vi begynner, vennligst gjør meg en tjeneste: uansett hva folk, venner, eksperter vil fortelle deg: lytt alltid til dine egne smaksløker! Du bestemmer om du vil like svart kaffe eller ikke!

Det er helt greit hvis Folgers Coffee fra matbutikken fortsatt er din favoritt. Ikke la noen fortelle deg at en bestemt kaffe for $20 pundet er den eneste måten å få en virkelig god kopp kaffe på!

Kaffeelskere, ikke vend ryggen til meg! Jeg sier ikke at det ikke er noen forskjell – ingen måte! Jeg personlig tåler ikke noen form for dagligvarekaffe med "best før"-dato lenger.

Men jeg nekter å ta kaffesnobber på alvor, når de vil tvinge meg til å like kaffe slik de nyter den. Det er opp til meg hva jeg liker og ikke! Og det samme gjelder deg!

Liker du å tilsette fløtekrem? Gå for det!

Sukker eller søtningsmiddel, vær min gjest – jeg stopper deg ikke!

Men ... hver gang jeg brygger en første kopp kaffe hjemme for å besøke venner eller familiemedlemmer, ber jeg dem bare prøve den svart. Bare en slurk ... eller to!

Og så kan de bestemme om de vil tilsette søtningsmiddel eller fløte eller ikke. I 8 av 10 tilfeller la de IKKE til noe!

Hvordan komme inn i svart kaffe?

Har du noen gang hørt deg selv si: «Jeg liker kaffe, men bare med fløte og/eller sukker! Uten fløte eller søtningsmiddel er svart kaffe alt for bittert»!

Eller hva med "Jeg nyter lukten av kaffe, men ikke smaken!"

Velkommen til familien. Det sa jeg også. Jeg tenkte, svart kaffe er automatisk bitter, og jeg er bare den typen person som foretrekker søterekaffetyper.

Hva tror du, når jeg sier, kaffe er ikke bitter fordi den er svart!?

Tror du jeg lyver? Vel, ta en titt på hva forskere i Tyskland fant ut om bitterhet i kaffe (1)!

Det er stekenivået og bryggemetoden som er nøkkelfaktorene for bitterhet i kaffe. Og litt koffein. Men mindre enn de fleste forventet. Nå som vi vet at det ikke er fordi kaffen er svart, la oss gå videre.

Det studien ikke sa er hvor gammel kaffen er. Selvfølgelig, hvis du drikker nybrent kaffe kontra gammel, gammel kaffe, vil du garantert smake en stor forskjell! Gammel kaffe er bitter, punktum (2)!

I de følgende avsnittene lærer du hvordan du brygger svart kaffe! Kaffe, ikke espresso! Svart kaffe så god at selv bestemoren din som har drukket Folgers i 80 år kommer til å bytte!

Jeg vil også vise deg alternative måter å finne ut om du liker svart kaffe i det hele tatt og at ikke all svart kaffe er lik!

Fordeler med å drikke svart kaffe

Først vil jeg bare prøve å motivere deg!

Jeg vil at du skal forstå og sette pris på hvorfor det er godt å drikke kaffe svart og nyte det!

Ta en titt på dette:

En kopp svart kaffe har omtrent 2,4 kalorier (3), når i det hele tatt. Ikke sukker, ikke fett, ingenting.Kaffe har mange helsemessige fordelerogså!

Tilsett en spiseskje sukker (12 gram / 48 kalorier) og 2 ss halv-og-halvt (37 kalorier) og du er allerede på 85 kalorier.

En grande Flat White hos Starbucks har allerede 220 kalorier(4) og 17 gram sukker.

La oss nå si at du drikker fire kaffe per dag – én på Starbucks og tre med fløte og sukker på jobben eller hjemme. Det er nesten 500 kalorier! Og 53 gram sukker!

I kalorier er det ett fullt måltid (5)!

4 kaffe om dagen med fløte og sukker har omtrent samme mengde kalorier som et komplett måltid!

Prøv en kopp svart kaffe fra kaffehuset

Og ser på sukkeret: den daglige anbefalingen for en diett på 2000 kalorier er 25 gram! Spør du fortsatt deg selv hvorfor du ikke går ned noen kilo når alt du gjør er å drikke kaffe?

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (1)

Jeg vurderer ikke engang helseproblemer med for mye sukker og fett (aka dobbel pisket kremtopping). Apropos kremfløte: Jeg valgte en enkel Starbucks-drink – Flat White – det er bare espresso og helmelk, uten tilsatt søtningsmiddel.

Er du modig nok til å gjøre samme regnestykke med en hvit sjokolademokka eller dobbel pisket kremmokka frappuccino? Føler du deg motivert nok til å sette deg inn i svart kaffe nå? Uansett om du har hatet smaken av det eller aldri har prøvd det før?

La oss gjøre det!

Prøv en kopp svart kaffe fra kaffehuset

Den enkleste og mest praktiske måten å begynne å like svart kaffe er å gå til en lokal kaffebar (6)! Jeg vil understreke "lokale”! Ikke Starbucks eller Dunkin’ Donuts. Ingenting mot Starbucks eller Dunkin’ Donuts! Kaffen deres er OK - men etter min mening er det ikke et bra sted å gå for å komme inn i svart kaffe! Dette er ikke kaffen jeg vil at du skal prøve!

Søk etter lokale kaffebarer. Kanskje til og med kaffebarer med eget brenneri. Disse stedene er fantastiske! Og enda bedre, hvis det ikke er for travelt, kan du spørre baristaenhvor kaffen kommer fra. Hvilket land, region eller til og med gård!

Baristaen kan også fortelle deg hvilken smaksprofil du kan forvente. For eksempel kan han/hun si: denne colombianske kaffen er en jevn kaffe, med myk syre, med hint av rød drue og nektarin.

Ikke forvent at du vil smake nøyaktig det baristaen beskriver. Jeg gjør i hvert fall ikke! Men hvem vet, kanskje du ikke er en håpløs sak som meg!

Be om en lett eller middels stekt kaffe. Ikke mørkt! Ikke denne gangen! Hvorfor? Fordi lett til middels brent kaffe er mindre bitter. Mørke steker smaker jordaktig, hard, robust. Mørkstek er bedre for espresso, cappuccino og latte. En sterk kaffe som fortsatt er god å tilsette melk.

Og til slutt, be baristaen om å brygge kaffen fersk.

Ingenting mot Starbucks eller Dunkin’ Donuts! Men etter min mening er ikke kaffen deres et bra sted å komme inn i svart kaffe! Gå til en lokal kaffebar i stedet!

I spesialkaffehusene kan du ofte lese på menyen noe sånt som «Hario» eller «V60» som er påhell kaffe.French Press eller Aeropresser også måter å få kaffen nytraktet på.

Men regn med å betale litt mer. Og å vente noen minutter. Det er ikke bare å helle kaffe fra en urne. Men jeg kan love deg at det er verdt å vente på!

Når de endelig serverer deg kaffen, ikke bare drikk den. Pust inn aromaen! Hva kan du lukte? Noen frukt? Noe floralt? Dette er gode tegn på å ha en deilig kopp kaffe.

Ikke drikk det for varmt. Noen liker det når kaffen er veldig varm. Kanskje du også. Men bare denne ene gangen, vent litt til du bare lett kjenner den brennende følelsen på tungen lenger.

Hvis du har bestilt en lettere stekt kaffe, vil du merke noe mer surhet. Og kanskje litt sødme. Det er alltid litt bitterhet i kaffe, men den skal være minimal. Og hvis kaffen er riktig brygget, bør du ikke ha lyst til å tilsette fløte eller sukker.

Prøv det! Og så gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor hva du synes om svart kaffe nå.

Å brygge svart kaffe hjemme

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (2)

Å brygge kaffe hjemme er ikke noe spesielt! Du går til butikken, ved en blå boks medMaxwell kaffeog begynn å brygge. Og kanskje du til og med er en av dem som liker matbutikkkaffe svart.

Vel, det er billig, ikke sant? Og vi må alle spare penger på en eller annen måte.

Å brygge kaffe hjemme er ikke noe spesielt! Du går til butikken, ved en blå boks medMaxwell kaffeog begynn å brygge. Og kanskje du til og med er en av dem som liker matbutikkkaffe svart.

Og jeg er ikke her for å fortelle deg at du må endre deg! Aldri! Hvem er jeg til å fortelle deg hva du liker eller ikke?

Men du søkte tydeligvis etter noe såntSlik liker du svart kaffe. Så jeg antar at du ikke liker den svarte kaffen du har drukket så langt.

Så hva kan du gjøre hjemme for å endre det?

Det eneste vi ikke gjør er å bytte kaffetrakter! Ikke med det første! Det er det siste vi vurderer!

Vi ser selvfølgelig på bønnene først!

Hele bønner eller ferdigmalt kaffe – hva bør du kjøpe?

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (3)

Hvis du kan, kjøp hele bønner, ikke ferdigmalt kaffe. Med "hvis du kan" mener jeg om du har muligheten til å male bønnene hjemme. Men mer om litt!

Grunnen til å kjøpe hele bønner er at ferdigmalt kaffe er veldig delikat og blir fort foreldet. Med raskt mener jeg dager!

Kaffesnobber vil sannsynligvis fortelle deg det innen timer eller til og med minutter, men jeg vil se det mer avslappet. Inntil en gjennomsnittlig kaffedrikker som deg og meg virkelig smaker forskjell, går det noen dager – i det minste!

Kjøp hele bønnekaffe, ikke ferdigmalt. Årsaken er at ferdigmalt kaffe blir gammelt i løpet av dager.

Men her er problemet!

Hvis kaffen i butikken var nykvernet – ville det vært helt greit å kjøpe. Men det er det IKKE!

Selv den bedre malte kaffen som Starbucks eller Dunkin’ Donuts er ferdigmalt for uker siden. Når ikke måneder.

Så hvis du ikke har en kaffekvern, kjøp hele bønner og mal dem i butikken – de fleste brennere vil gjøre dette for deg uten å tenke deg om to ganger.Velg noen gode bønner, så spør baristaen om de kan male dem for deg.

Som en sidenotat: en bladkvern ville være nok for nå. Du vet, de små du maler krydder med. Her er en liste over de beste gratkvernene.

Men ikke gjør feilen og oppbevar den malte kaffen i posen du kjøpte den. Fyll den på nytt i enlufttett beholder. Best hvis den er ugjennomsiktig. Fordi kaffe liker ikke lys og luft. Det blir fortere foreldet.

Så la oss gå videre!

Nå som du vet å kjøpe hele bønner, må du vite hvilket brennenivå som er best for den første koppen svart kaffe!

Beste kaffestekenivået for svart kaffe – lys, middels eller mørk?

I tilfelle du ikke vet hvordan kaffe får sin brune farge.

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (4)

Rå kaffe er grønn. Du må steke den før den ser ut som den mørkebrune bønnen du er kjent med.

Men det er forskjellige stekenivåer. Tenk på en biff, den er sjelden, middels og gjennomstekt. Og noen få stadier mellom.

For din første kopp svart kaffe vil jeg at du skal prøve lett eller middels brent kaffe. Jeg vil at du skal smake fruktige smaker, sitrus, litt syre og bare litt bitterhet for balansen!

Samme med kaffebønner. Det er lys stek, medium stek og mørk stek. Jo lenger du steker, desto mørkere blir bønnen, men også sterkere og tøffere smaker den. Lette og mellomstore steker er mer sitrusaktige eller fruktige, noen ganger blomsteraktige i aromaer og smaker.

Dette er brennenivået vi trenger for svart kaffe. Lett til middels! Vi trenger fruktige smaker, sitrussyre og bare en liten bit bitterhet for balansen.

Problemet er imidlertid at du vil ha vanskelig for å finne lett stekt kaffe i dagligvarebutikker. Ganske middels, noe som er greit. Men i neste kapittel skal jeg forklare deg hvorfor vi ikke ønsker å kjøpe kaffen vår i dagligvarebutikker.

Hvor bør du kjøpe kaffebønner for å få kaffe til å smake bedre?

Du har fire alternativer for å kjøpe hele bønner:

I matbutikken, på et kaffehus, på et kaffebrenneri eller på nett.

Matbutikkkaffe – budsjettvennlig, men sannsynligvis ikke fersk

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (5)

Hele bønner fra hylla er gode, men vanligvis ikke ferske. For å være mer spesifikk holder hele bønner seg friske noen uker, men inntil en pose med brent kaffe kommer på hylla i en vanlig matbutikk, vil det gå flere uker.

Så jeg tviler på at vi når målet ditt om å nyte svart kaffe uten fløtekrem eller sukker med kaffe fra matbutikken i det hele tatt.

Bortsett fra – dagligvarebutikken tilbyr ferske kaffebønner fra lokale brennere. Whole Foods har for eksempel en avdeling med spesialkaffe.

Ferske kaffebønner har en u0022brente atu0022-etikett, ikke en u0022best føru0022-dato!

Vet du hvordan du enkelt finner ut om kaffe er nybrent eller ikke?

Se etter en "stekt på"-etikett!

Hvis du ser en "best før"-dato, er den sannsynligvis allerede stekt for uker siden.

Så for dette formålet med å få deg til å like svart kaffe, kjøp en pose kaffe med en "brent på"-etikett eller se et annet sted.

Nystekte bønner fra kaffehuset

For eksempel på ditt lokale kaffehus. Disse butikkene selger ofte kaffe fra lokale brennere. Og denne kaffen er vanligvis av høy kvalitet og også nybrent. Du vil høyst sannsynlig ikke finne noen pose kaffe med "best før"-etiketten.

På toppen kan du sannsynligvis prøve kaffen før du kjøper den fordi kaffebaren sannsynligvis bruker den samme kaffen på menyen. Bare spør dem!

Den andre gode tingen med å kjøpe kaffe i kaffebaren er at disse menneskene vet hva de snakker om – de fleste ganger.

De kan fortelle deg hva du kan forvente, hvordan du brygger den, og hvordan du får kaffen til å smake bedre hjemme.

Direkte fra kaffebrenneriet

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (6)

Kaffebrennere selger vanligvis kaffen i sitt eget kaffehus eller til andre kaffebarer.

Noen av dem selger også nybrent kaffe direkte til deg.

Du kan ikke få kaffe ferskere enn brent og hentet fra et lokalt brenneri.

Den eneste ulempen er at du bare kan velge forskjellige steker og regioner fra en visning.

Det er vanligvis ikke et stort utvalg av forskjellige kaffer. Men regionen eller gården bør ikke være din største bekymring ennå.

Vi er fortsatt i fase én av hvordan du kan nyte svart kaffe.

Online kaffeabonnementstjenester

Apropos «stort utvalg».

Mellom 2013 og 2016 har det vært en nettbasert abonnementsmodellboom med en økning på over 3000 %. Inkludert kaffeabonnement (7).

Det er noen stekere som tilbyr sine egnekaffeabonnementmen du får bare kaffen fra en brenner. Som nevnt før, det er helt greit.

Tro meg. Når du kommer inn på svart kaffe, vil du selv finne ut hvor kaffen kommer fra!

Men hvis du vil ha flere alternativer nå, sjekk ut abonnementstjenester sombønneboks ellerAngels' Cupsom tilbyr kaffe fra forskjellige brennere.

Vanligvis svarer du bare på noen få spørsmål. Noe som din foretrukne steketype, hvor mange poser og hvor ofte du vil ha den sendt. Det er det. Superenkelt.

Ok, nå kan du kjøpe hele bønner og alternativene du har for å få dem.

Hva blir det neste?

Beste måten å brygge kaffe på hjemme – drikk den svart og nyt den

Halvveis fikk du god fersk kaffe. Nå må vi bare passe på å ikke rote det til hjemme.

Så hvis du ikke har forhåndsmalt kaffen i butikken, må du male den hjemme. En kaffeelsker vil fortelle deg at du må ha enkonisk gradkvern!

Hvorfor? Fordi det er den eneste kvernen som kan male bønnene dine jevnt.

Ellers smaker kaffen din forferdelig, underutviklet eller overekstrahert, bla bla.

Har du en av de vennene også? De svarte og hvite vennene. De som bare godtar én måte! Ingen kompromisser tillatt.

En konisk gradsliper er selvsagt bedre enn en knivsliper. Men til hvilken pris? For dryppkaffetraktere kan du bruke bladkvernen din for nå!

Det er ikke det at de tar feil. Selvfølgelig ville en konisk gradkvern være best. Vil du smake forskjell? Kan være. Men til hvilken pris?

Er du villig til å bruke $100 – $200 for en kaffekvern mens du bare begynner å prøve å like kaffe? Hvis ja, fortsett og sjekk innlegget mitt omkaffekverner under $200. Ikke bli gal! Blir du kaffemisbruker selv, så vet du nøyaktig hva du vil og kan fortsatt bruke mer penger på kaffeutstyr.

Tilbake til kvernene. Hvis du ikke vil bruke så mye penger, har du kanskje en krydderkvern. Du kjenner desvarte eller hvite med bladene.

De er ikke perfekte. Men god nok for drypp kaffetraktere eller helle overs. Pour-over er den typen drypp kaffetrakter der du heller vannet for hånd.

Hvordan lage kaffe mindre bitter

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (7)

Mal kaffebønnene til de har nådd en middels malestørrelse – som bordsalt. Hvis det er noen grovere søppel der inne, er det ikke en stor sak. Bare pass på å ikke male for fint.

Når du kverner kaffe for fint, kan brygget kaffe ende opp med å bli overekstrahert.

Resultatet: bitter kaffe. Og det vil vi ikke!

Jeg antar at du har en drypp kaffetrakter og er nå klar til å brygge kaffen din.

Det siste spørsmålet: Hvor mye vann og hvor mye kaffe bør du bruke?

Lett å huske forhold mellom kaffe og vann

Ofte leser du om forhold mellom kaffe og vann som "bruk 10 gram kaffe for hver 5 oz vann". Ærlig talt - jeg hater det! Det frustrerer meg. Jeg vil ikke måle først vann i unser og deretter kaffe i gram. Jeg vil være rask.

Selvfølgelig, hvis du alltid vil ha det nøyaktige forholdet mellom kaffe og vann, trenger du en vekt. Men for det første, la oss prøve dette enkle eksemplet som er lett å huske, med tanke på en full kanne kaffe.

4 kopper kaffetrakter -> 4 scoops

8 kopper kaffetrakter -> 8 scoops

12 kopper kaffetrakter -> 12 scoops

Og hvis du vil at kaffen skal være sterkere, bruk en halv scoop eller en scoop mer. Men igjen, så lenge malestørrelsen er middels, smaker ikke kaffen bitter, bare sterkere!

Bitterhet i kaffe er et tegn på overekstraksjon. Det betyr enten at kaffen er for lang i kontakt med vann, eller at malestørrelsen på kaffen din er for fin for bryggetiden til dryppkaffemaskinen.

Bitterhet i kaffe er et tegn på overekstraksjon. Enten er kaffen for lang i kontakt med vann, eller så er malestørrelsen for fin for bryggetiden til dryppkaffemaskinen.

Har det? Flott. Da er det på tide å forvirre deg hvis du vil. Jeg legger til beregningen hvordan jeg kom frem til forholdet mellom kaffe og vann for kaffetrakteren din. Bare i tilfelle du er nysgjerrig:

Men les bare hvis du vil føle deg forvirret! Ikke si at jeg ikke har advart deg!

En typisk kaffemaskin har 4, 8 eller 12 kopper. En kopp regnes for det meste som 5 gram. Så avhengig av kaffetrakteren din, har du enten 20, 40 eller 60 gram vann for en full kjele.

En kaffeskje er omtrent 10 gram eller 0,36 gram kaffe.

Et godt forhold mellom kaffe og vann til å begynne med er 1:15 (1 del kaffe:15 deler vann). Så for en kaffetrakter med 4 kopper, 20 gram delt på 15 = 1,33 gram kaffe!

For å beregne scoops trenger vi bare å dele 1,33 unser med 0,36, som er 3,69, så nesten 4 scoops.

Nok matematikk!

På tide med en ny kaffetrakter?

Selv om friskheten til bønnene er viktigst, påvirker kaffetrakteren også nivået av svart kaffeglede.

Så hvis du tror en ny kaffetrakter er neste steg, har jeg noen innlegg du bør sjekke ut før du tar en kjøpsbeslutning:

Drypp kaffetraktere– Som navnet sier handler dette innlegget 100 % om dryppkaffetraktere.

Kaffetraktere med kvern– I tilfelle du ønsker å male og brygge i ett trinn.

Termisk karaffel kaffetraktere– Dette innlegget handler om dryppkaffetraktere med termokanne.

SCAA-godkjente kaffetraktere– Alle drypp kaffetraktere, at de smarte kaffegutta offisieltsertifisert.

Konklusjon – Klar til å sette seg inn i svart kaffe?

Nå bør du ha nytraktet kaffe i kruset ditt. Fortell meg at du liker. Hvis det er ok, men ikke perfekt, prøv forskjellige kaffer fra forskjellige land, regioner eller gårder. Hold deg til lett til middels steking for svart kaffe.

Du kan også vurdere å brygge kaffen manuelt. For eksempel med en Pour Over Dripper eller en French Press.

Men jeg må advare deg:

Hvis du starter med manuell kaffebrygging, kommer du inn i det vanvittige kaffemisbrukerens territorium!

Når du først har startet kan du ikke stoppe! Ikke kom tilbake og fortell meg, på grunn av innlegget mitt er du nå hekta på svart kaffe og kjøkkenet ditt er fullt av kaffetraktere, kverner og bønner.

Ikke si at jeg ikke har advart deg!

Fortell meg, hvordan nyter du svart kaffe nå? Er kaffen din fortsatt bitter? Hva er din favorittstek?

Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Referanser

  1. Bryner, J. (2007, 21. august). Kjemikere finner hva som gjør kaffe bitter. Hentet fra https://www.livescience.com/9514-chemists-find-coffee-bitter.html
  2. Fritzky, R. (n.d.). Hvorfor er kaffen min bitter? Hentet fra https://beanbox.co/the-perfect-cup-coffee-forum/why-is-my-coffee
  3. USDA FoodData Central. (2019, 1. april). Kaffe, brygget. Hentet fra https://fdc.nal.usda.gov/fdc-app.html#/food-details/344171/nutrients
  4. Flat Hvit. (n.d.) Hentet fra https://www.starbucks.com/menu/product/565/hot?parent=%2Fdrinks%2Fhot-coffees%2Fflat-whites
  5. Gardner, K. (2019, 25. juli). Anbefalt kaloriinntak for ett måltid. Hentet fra https://www.livestrong.com/article/440135-recommended-calorie-intake-for-one-meal/
  6. Kravitz, M. (2017, 7. september). Den beste kaffebaren i alle 50 stater. Hentet fra https://www.mic.com/articles/183845/the-best-coffeeshop-in-all-50-states#.t2q06qkAu
  7. DesMarais, C. (2016, 8. august). Her er hvor mye folk liker abonnementsboksene deres (infografisk) Hentet fra https://www.inc.com/christina-desmarais/heres-data-showing-the-crazy-growth-of-subscription-box-services-infographic.html

Slik får du svart kaffe til å smake godt uten fløtekrem og sukker - Coffeeble (8)

Thomas

Ektemann, far og tidligere journalist, jeg har kombinert min kjærlighet til å skrive med min kjærlighet til kaffe for å lage denne siden. Jeg elsker avanserte produkter, men skriver alt innholdet mitt med budsjettbevisste kaffeentusiaster i tankene. Jeg foretrekker lette steker, og det vanlige brygget mitt er en slags helle over, selv om min guilty pleasure er en og annen flat hvit.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 16/10/2023

Views: 6253

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.