Tom for kaffekrem? Prøv ett av disse 13 alternativene! (2023)

De rike smakene og den vedvarende lukten av morgenkaffen trekker deg rett inn på kjøkkenet, klar til å lage din første kopp. Ingenting er imidlertid verre enn å strekke seg etter den gode kremfløten din bare for å oppdage at du er ute! Men ikke la dette lille dilemmaet ødelegge morgenrutinen eller koppen din – du har alternativer!

Hvis du befinner deg foran en tom fløtebeholder, ikke bekymre deg. Les videre for å finne en fullstendig liste over alternativer for å komme deg gjennom og ha tilgjengelig som en flott erstatning.

Tom for kaffekrem? Prøv ett av disse 13 alternativene! (1)

13 alternativer til fløtekrem du kan legge til kaffen din

Enten du er på en ketogen diett eller paleo diett, trenger et laktosefritt valg, eller rett og slett gikk tom for fløtekrem, er det flere alternativer tilgjengelig for å tilføre smak til kaffen din samtidig som du opprettholder konsistensen og smaken du liker.

Vi vil også dele et par alternativer til søtningsmidlet du finner i den fløtekremen.

Melk eller fløte

Det er mange typer melk å velge mellom når du skal velge et alternativ til fløtekrem til kaffen.

 • Pisker krem– denne dekadente meierigodbiten gir et deilig tillegg til kaffen. Bare rør inn noen sprut for å bleke kaffen din og gi en kremet tekstur.
 • Helmelk– Mindre fett enn pisket krem, den har fortsatt tilstrekkelig fettinnhold til å øke silkeaktigheten til morgenkoppen.
 • 2% eller skummet melk- For å redusere fettinnholdet kan du velge en av disse, selv om alternativene med lavere fett kan gi deg en mindre fløyelsmyk, vannaktig kopp.
 • Geite melk -øker også i popularitet blant kaffedrikkere. Den har en jordaktig, nesten syrlig, men likevel søt smak og er lettere for magen å fordøye sammenlignet med kumelk.

Kondensert melk, søtet eller ikke

Vi listet dette separat fra melk og fløte fordi denne hermetiske godbiten er et veldig annet dyr. Du finner den ikke engang i den samme delen av matbutikken.

Jada, det er fortsatt melk, men siden vannet er fjernet fra det, er det mer en tykk, sirupsaktig krem.

Når du bruker den søtede versjonen, smaker den ganske mye som fløtekremen du kanskje er vant til.

Hvis du ikke er en fan av melk på boks, kan du finne massevis avoppskrifterder ute for å lage din egen kondensert melk. Alt du trenger er melk, sukker og varme!

I SLEKT:Hvor lenge holder iskaffen seg i kjøleskapet?

Som Amazon-medarbeider tjener jeg på kvalifiserende kjøp.

Smør

Husk at smør er laget av melk og har fettet som trengs for å beholde en silkeaktig tekstur i kaffen.

Og å drikke smør i kaffen har mange helsemessige fordeler, bortsett fra å bare fungere som en erstatning for den savnede fløtekannen.

Ellers kjent som smørkaffe eller keto-kaffe, vil tilsetning av smør til kaffen i stedet for fløtekrem gi deg en følelse av metthet lenger samtidig som det øker stoffskiftet for å hjelpe deg med å forbrenne fett.

Skuddsikker kaffe

En annen populær smørkaffe heterSkuddsikker kaffe, som ble opprettet av gründer Dave Asprey.

Skottsikker kaffe er laget med arabiske kaffebønner av høyeste kvalitet for å minimere mykotoksiner og andre kjemikalier som vanligvis finnes i vanlige kaffebønner.

Gressmatet smør er tilsatt, og gir deg vitaminene K & E og omega-3 fettsyrer.

Kokosolje brukes også til å tilsette massevis av triglyserider med middels kjede for å øke energien din, samtidig som du ikke får kroppen til å føle at den vil krasje senere fra et koffeinnivå.

I SLEKT:Hvordan vite om kaffekremer har blitt dårlig

Kakaosmør

Hvis smør i kaffen din ikke passer helt til appetitten, så prøv å bruke en teskje kakaosmør i kaffen for å gi den en sjokoladeaktig, jevn smak.

Kakaosmør er også et annet keto-vennlig alternativ! Den gir de samme mengder høye antioksidanter som smør og kokosnøttolje kun gir samtidig som den er et meierifritt alternativ.

Kakaosmøri kaffen din vil bidra til å minimere uroen, du kan føle deg av høye mengder koffein, og som smør holder du deg mett lenger.

Egg Yolk

En pisket eggeplomme i kaffe oppsto i Korea på 1940-tallet på grunn av mangel på melk.

Folk begynte å erstatte melk i kaffen med eggeplomme, og skapte en skummende og dekadent kaffe som snart ble spredt over hele verden. Å legge til en eggeplomme i kaffen din tilfører også antioksidanter, vitaminer og folsyre til kostholdet ditt.

Tom for kaffekrem? Prøv ett av disse 13 alternativene! (2)

Prøv å helle din iskaffe eller varm kaffe over et vispet egg for å oppdage en aromatisk skummende kaffe som vil gi kroppen ekstra nødvendige proteiner.

Hvis inntak av rå egg skremmer deg, sørg for å kjøpe pasteuriserte egg fra butikken. Server i en mindre kopp for å holde eggekaffen varmere lenger.

Eplecidereddik

Eple cider eddikkan være en overraskelse for deg som et godt alternativ i kaffen til fløtekrem, men å tilsette en varm skje i koppen med et snev av eplepaikrydder vil gi den en uimotståelig eplepai-smak.

Eple cider eddiker fullpakket med vitaminer og mineraler som gjør den til den perfekte produkterstatningen for fløtekrem og daglig bruk.

Når det brukes daglig, har det vist seg å hjelpe til med vekttap og også senke blodsukkeret og kolesterolnivået.

Honning

Vanligvis plassert i varm te, er honning også fantastisk i kaffe.

Et annet naturlig søtningsmiddel, honning, eliminerer behovet for tilsatt sukker samtidig som det eliminerer den bitre smaken som kan følge med svart kaffe.

Honning gir kroppen din et løft av antioksidanter og vitaminer samtidig som den gir kaffen en unik smak.

Men husk at å legge honning til koppen kaffe også tilfører kalorier.

Tom for kaffekrem? Prøv ett av disse 13 alternativene! (3)Tom for kaffekrem? Prøv ett av disse 13 alternativene! (4)

4 flere ikke-meieriprodukter til krem ​​i kaffe

Hvis et kremalternativ uten meieri er det du ser etter i et kremalternativ, så er det mange lett tilgjengelige alternativer.

Og de fleste av dem har også lite fett.

Mandel-melk

 • Mandel-melker et perfekt laktosefritt valg som vil søte kaffen din og gi den en nøtteaktig smak. Noen merker er laget superkremaktige, spesielt for å blande med kaffe.

jeg er melk

 • jeg er melker et annet flott ikke-meierialternativ som vil gi kaffen din en silkeaktig og lett søtet smak.

Havremelk

 • Havremelker også laktosefri og har mindre fett enn andre ledende ikke-meieriprodukter.

Kokosnøttmelk

 • Kokosnøttmelk kan brukes i sin dekadente, hermetiske form som har en fin tykk krem ​​på toppen. Enten øs opp litt av den herlige kokoskremen eller rør opp hele boksen og hell i den resulterende flytende kokosmelken. (Dette er alternativet her som ikke er fettfattig.)

2 gode måter å søte kaffe på uten sukker

Vi har allerede nevnt brukkakaosmør og honningtil tilsett en naturlig sødme til kaffen samtidig som du eliminerer bitterheten fra mangel på krem.

 • Prøv å tilsett lønnesiruptil kaffen for en ny søt smak som ikke er overveldende. Lønnesirup har også rundt halvparten av kaloriene og karbohydratene som en vanlig fløte.
 • Vaniljeekstrakt fungerer utmerket i en knipe, for vaniljesmak uten for mye sødme.

Hvorfor bruke et alternativ til fløtekrem

Det er mange grunner foruten å gå tom for fløtekrem til å slutte å drikke skjeer av det i kaffen daglig.

Selv om fløtekrem ser ut til å være normen for daglige kaffedrikkere, kan det overraske deg å finne ut at fløtekrem faktisk ikke inneholder noen ekte krem ​​og består av oljer, sukker og fortykningsmiddel.

Selv om den smaker godt, er fløtekrem svært fetende når den ikke brukes med måte.

En enkelt porsjon krem ​​er lik en spiseskje.

Oljen som brukes i creamer er høy i transfett, noe som kan føre til høyere kolesterol og bidra til hjertesykdom og hjerneslag.

Siste tanker

Så enten du har gått tom for fløtekrem eller bare ønsker å prøve noe nytt for å forbedre helsen din og daglige funksjon, er det mange måter å erstatte fløtekrem uten å ofre smaken.

Når det kommer til en kremaktig, silkeaktig kopp kaffe, jo fetere væske du tilsetter den, jo bedre blir resultatet. Selv om det er mange alternativer med lavt fettinnhold som gir en deilig kaffe.

Prøv ett av disse alternativene ovenfor for å øke kaffeopplevelsen din og få dagen i gang.

RELATERT LESING:

 • Er det trygt å drikke kaffekrem?
 • Legger du melk i pulverkaffe før vann?
 • Kan du legge melk i en Nespresso-maskin?
 • Kan du legge melk i en kaffetrakter?
 • Løser pulverkaffe seg i kaldt vann eller melk?

Fest dette til din favoritt Pinterest-tavle for senere!

Tom for kaffekrem? Prøv ett av disse 13 alternativene! (5)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 20/09/2023

Views: 6257

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.